• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • 040-8433670

 

De kracht van ieder bedrijf schuilt in de kwaliteit van de mensen die er werken. Uitzendbureau Brabantteam B.V. is daarom altijd op zoek naar goed t personeel, voor de bouw, infra  metaal en ict. Bij Brabantteam B.V. werken we met doelgerichte oplossingen voor ieder personeelsuitdaging. Onze branche-eigen intercedenten kennen de markt als geen ander en begeleiden onze werknemers naar het allerhoogste niveau. Vakkrachten worden bij ons niet geselecteerd op alleen het ‘kunnen’, maar ook op de toegevoegde waarde die zij binnen een organisatie kunnen leveren. Want we zijn er van overtuigd dat mensen juist succesvol zijn als ze op de goede plaats zitten.

Voor ons is het van belang dat werknemers zich prettig voelen binnen een organisatie en genoeg uitdaging en begeleiding krijgen om zich optimaal te kunnen ontplooien. Alle uitgezonden vakkrachten worden duidelijk geïnstrueerd over uw bedrijf en, indien van toepassing, over werken in Nederland in het algemeen. Alle, door ons uitgezonden, vakmensen kunnen rekenen op goede verdiensten, tijdige betalingen,  we investeren zo samen continu op kwaliteit.

Interesse om te werken voor Uitzendbureau Brabantteam B.V.? Klik dan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Met spoed gevraagd:

- Opperman stratenmaker

stratenmakers

- Tegelzetters

- Metselaars

ervaren betonboorders

-pijpfitters

flensmonteurs/lassers