• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • 040-8433670

 

Geachte ondernemer,

Nederland verkeert nog steeds in een economisch zware tijd. Bezuinigingen zijn aan de orde van de dag, bijna iedereen moet de broekriem aanhalen. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat het u goed uitkomt als u een partner zou hebben die u van een groot deel van uw tijdelijke personele zorgen zou verlossen

Uitzendbureau Brabantteam bv. Is hét uitzendbedrijf waar u terecht kunt voor het inhuren van gekwalificeerd en gecertificeerd personeel in de bouw zoals, metselaars, stukadoors, cementdekvloerenleggers, en tegelzetters.

In het bijzonder onze tegelzetters worden zeer gewaardeerd door de diverse clientèle. Het zijn dan ook allround en nette vakmensen die overal inzetbaar zijn zowel particulier als in de utiliteitsbouw of renovatie, of het een luxe badkamer betreft, een keuken verbouwing, een woonkamervloer of een gigantische showroom van marmer, onze tegelzetters zijn bekwaam om deze vakkundig conform wens en planning te realiseren.

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in alle soorten tegelwerk.

Uitzendbureau Brabantteam bv.

Wij stellen hoge eisen aan onze gedetacheerden en door onze strenge persoonlijke selectieprocedure staan wij dan ook garant uitsluitend bekwame gemotiveerde en betrouwbare werknemers aan te leveren om zo de gewenste werkzaamheden vakkundig uit te voeren.

Uitzendbureau Brabantteam bv.

Uw partner in uitzenden en detacheren met als doel in te spelen op uw wensen als inlener. Door middel van een regionaal gerichte aanpak, kunnen wij onze clientèle tijd en geld besparen. Wij focussen ons daarom op die doelgroepen waarvan wij de vereiste kennis in huis hebben, techniek, de bouwsector, infra en GWW.Onze doelgroepen bereiken we via mond tot mond reclame, zoekmachines en persoonlijke contacten.

Maak daarom snel kennis met Uitzendbureau Brabantteam B.V. en bel gelijk voor een afspraak. Wij bieden u de mogelijkheid om uw personeelsbestand flexibeler te maken!


  Download hier onze leveringsvoorwaarden (PDF)

Met spoed gevraagd:

- Opperman stratenmaker

stratenmakers

- Tegelzetters

- Metselaars

ervaren betonboorders

-pijpfitters

flensmonteurs/lassers